Primăria Brașov suspendă eliberarea de abonamente la parcarea multietajată de la Spitalul Militar

Primăria Brașov suspendă eliberarea de abonamente la parcarea de la Spitalul Militar „Regina Maria“, pentru a se asigura că șoferii care vor să parcheze mașina doar câteva ore au locuri suficiente. 

Având în vedere faptul că există tot mai multe solicitări pentru eliberarea de abonamente la această parcare, Municipalitatea a luat decizia suspendării eliberării de noi abonamente până în data de 31 decembrie. „În acest fel se vor asigura mai multe locuri de parcare pentru cei care vor să își parcheze mașina doar pentru câteva ore“, a explicat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, care a spune că în acest moment, din 306 locuri în parcarea etajată de la Spitalul Militar, 187 sunt închiriate cu abonament. 

În perioada 07 august – 11 octombrie au fost înregistrate 31.153 de intrări în această parcare, altele decât cele ale abonaților. „După această dată se va face o noua analiză cu privire la eliberarea de abonamente, pentru a menține un echilibru între abonați și cei care plătesc pentru o perioada mai scurta de timp“, a mai spus Sorin Toarcea.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.