Deputatul Borza, despre „concesia“ parteneriatului civil: „După câțiva ani vom permite și căsătoriile între persoanele de același sex, după alți câțiva ani vom permite și adopțiile copiilor de către cuplurile gay“

Deputatul independent Remus Borza, ales în 2016 pe listele ALDE Brașov, nu vede cu ochi buni graba cu care se dorește aprobarea Legii parteneriatului civil și consideră că acest act normativ ar putea fi urmat de alte concesii pe care statul român le-ar putea face minorităților sexuale. El vede în toate aceste demersuri referitoare la minoritățile sexuale un plan al promotorilor globalizării, care promovează „un om fără conștiință, sentimente, valori și principii” care este „mult mai ușor de supus și exploatat. Trăiască Omul Nou, al Noii Ordini Mondiale”. 

În ceea ce privește homosexualitatea și lesbianismul Borza susține că „reprezintă acte sexuale și relații personale nefirești“.

„Fiecare are o libertate deplină, chiar absolută de a se manifesta cum dorește în intimitate. Dar aceste deviațiuni sexuale și comportamentale nu pot fi acceptate și promovate ca un act de normalitate sau ca o virtute în societate. Astfel de practici și conduite nu înnobilează, nu purifică, nu înalță ființa umană. Dimpotrivă. O dezumanizează, o degradează și o abrutizează”. Dar, mai susține deputatul, „poporul român este un popor tolerant. Dacă referendumul pe familie ar fi fost validat, asta nu ar fi îngrădit cu nimic drepturile și libertățile minorităților sexuale”. 

„Vor urma și alte concesii din partea statului”

„Am trântit referendumul și acum aruncăm în dezbaterea publică Legea parteneriatului civil. Chiar și eu propusesem o astfel de măsură pentru a atenua eventualele frustrări, nemulțumuri care ar fi apărut odată cu validarea referendumului. Dar în situația actuală, nu mi se pare corectă grăbirea unei astfel de legi. Adoptând-o acum, vom genera mult mai multe nemulțumiri și chiar vom radicaliza o parte însemnată a populației care, evident, susține familia tradițională, chiar dacă nu s-a prezentat la vot. Trebuie să fim conștienți că, odată adoptată Legea parteneriatului civil, prin care partenerii de același sex vor fi asimilați soților în materie de asistență socială, asigurări sociale și de sănătate, drepturi ale pacientului, regim fiscal și combaterea violenței domestice, vor urma și alte concesii din partea statului. După câțiva ani, vom permite și căsătoriile între persoanele de același sex, după alți câțiva ani, vom permite și adopțiile copiilor de către cuplurile gay. În școală, încă din clasele primare, se vor preda cursuri prin care copiii noștri să fie acomodați cu astfel de practici. Homosexualitatea și lesbianismul vor fi prezentate ca stări absolut normale și firești, în spiritul unor valori europene și umaniste la care trebuie să ne raliem necondiționat. Cei care se vor împotrivi unor astfel de abordări vor fi stigmatizați și marginalizați social”, a scris parlamentarul pe blogul lui personal.

„După 1990, am importat pseudo-valori dintr-o Europă decadentă. Deși majoritatea țărilor din Europa Occidentală au aprobat parteneriatul civil, căsătoriile gay, adopțiile, trebuie să ne întrebăm dacă acesta este drumul corect pe care să meargă și România”, a mai scris Borza pe blogul lui. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.