Un nou director la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov

După pensionarea lui Gheorghe Durnă, Consiliul Județean Brașov a început să ruleze directorii interimari ai Direcției Generale . Astfel, după încetarea contractului de muncă al lui Durnă, în 12 octombrie, director interimar a fost numită Julieta Gîrbacea.  Mandatul ei este de scurtă durată, pentru că, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a ședinței de plen a Consiliului Județean Brașov, de la 1 noiembrie, conducerea interimară a direcției va fi asigurată, tot interimar, de Mircea Dan Suciu. El va fi detașat de la Direcția de Sănătate și Asistență Medicală a Consiliului Județean și va fi la conducerea DGASPC maxim 6 luni, până la finalizarea concursului pentru ocuparea funcției de director al direcției,

Dan Mircea Suciu este absolvent al Facultății de Drept „Nicolae Titulescu” al Universității din Craiova, obținând diploma de licență în anul 1997. De asemenea, el a absolvit studii de master, obținând în anul 2009 diploma de master în Psihologie – informații în cadrul Academiei de Naționale de Informații „Mihai Viteazul” București.

Pentru numirea lui în funcția de director interimar al DGASPC, Consiliul Județean Brașov a obținut avizul favorabil din partea Agenției Naționale a Funcționarilor Publici.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.