Cum ar trebui să arate Legea adopțiilor. Dezbatere la Brașov, cu cei direct implicați

Asociația Catharsis va organiza la Brașov o dezbatere publică pe tema adopțiilor, la care sunt așteptate cât mai multe persoane din rândul celor direct implicate în acest domeniu. 

Evenimentul, cu tema „Adopția – unica soluție“, la avea loc vineri, de la ora 15.00, la Sala Europa a Hotelului Aro Palace și va fi moderat de Cornelia Crevean și deputatul Roxana Mînzatu. 

Dezbaterea va lua în discuție, printre altele, Legea adopției, modificată pentru a patra oară de ANPDCA, aprobată de Guvern și trimisă în Parlament pentru avizare, precum și amendarea articolelor care îngreunează adopția națională și fac imposibilă adopția internațională.

La eveniment vor lua parte viitori părinți, familii atestate pentru adopție, care așteaptă de ani de zile compatibilitatea cu un copil eligibil la adopție, asistenți maternali cărora li s-au luat copiii din familie pentru a fi reinstituționalizați în centre de plasament, tineri dezinstituționalizați, victim ale legii adopției, reprezentanți ai unor ONG-uri care au ca obiect apărarea drepturilor copilului, reprezentanți ai DGASPC Brașov, Covasna și Harghita, reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială Brașov și parlamentari de Brașov.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.