Cum se va circula în Braşov în Ziua Centenarului 

Foto arhiva
Având în vedere că în data de 1 Decembrie, în Braşov se vor desfăşura mai multe evenimente dedicate Centenarului Marii Uniri, Primăria Braşov a anunţat că vor fi instituite mai multe restricţii de circulaţie. 
 
Astfel, între orele  7.00-12.30 parcarea din Livada Poștei (Biblioteca județeană până la Aleea După Ziduri) va fi închisă. De asemenea, strada Lungă, porțiunea aflată în spatele Casei Armatei (breteaua către Drumul Poienii), va fi închisă. 
Între orele 10.00-12.30 Bd Eroilor, pe sectorul Livada Poștei -Teatrul Dramatic, va fi închis. Traficul va fi deviat pe Vlad Țepeș, inclusiv autobuzele RATBV. Parcările de pe Bd Eroilor, de la Livada Poștei până la intersecția cu Vlad Țepeș, vor fi eliberate, iar parcarea va fi interzisă pe această arteră de circulaţie.
Accesul dinspre strada Lungă (între Casa Armatei și parcul Titulescu) spre Mureșenilor și accesul spre Poiana Brașov (Livada Poștei – până la strada Crişan, unde este restaurantul Roata Norocului) vor fi blocate odată cu deplasarea paradei (de la ora 10.00-12.30). 
Eliberare parcărilor va începe din data de 30 noiembrie. Parcările vor fi redeschise după trecerea paradei.
Seara, pentru „Retragerea cu torțe“ care va începe la 19.30, circulația va fi restricționată gradual, iar restricțiile vor fi ridicate odată cu trecerea coloanei: 
  • Strada Prundului, de la Colegiul Național Șaguna până pe Șirul Beethoven (începând cu 19.30) – circulație oprită;
  • Șirul Beethoven – circulație oprită;
  • str George Barițiu și Mureșenilor – se va asigura banda de coborâre pentru coloană, iar traficul va fi permis doar pe sensul de urcare, pentru o perioadă de 15-20 minute
  • Bd Eroilor și 15 Noiembrie, până la Patria – circulație oprită pe banda 1. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.