FOTO. Dubă a jandarmilor, implicată într-un accident grav, cu 7 victime, pe DN10.

O dubă a Jandarmeriei a fost implicată în această dimineață într-un accident grav pe DN10 în zona graniței dintre județele  Covasna și Brașov, șoferul mașinii de jandarmi fiind în stare gravă. Alți 3 jandarmi au fost răniți în urma accidentului. „Vă pot confirma că două persoane au fost rănite grav, unul fiind şoferul dubei de jandarmi, care a rămas încarcerat în urma impactului. Celălalt rănit grav este civil. Cei doi vor fi duşi la spital în Braşov. În total, în accident au fost rănite şapte persoane, dintre care patru sunt jandarmi”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, Marian Tolvaj, citat de Mediafax.

Reprezentanţii Poliţiei Covasna au confirmat, pentru MEDIAFAX, că accidentul de pe DN 10, la Brădet – intrarea spre Teliu, s-a produs între două dube, una fiind a Jandarmeriei, aceasta fiind în misiune.

„Poliţiştii rutieri fac cercetări pentru a stabili care dintre cele două vehicule a pătruns pe contrasens. Duba Jandarmeriei era în misiune”, au declarat reprezentanţii Poliţiei Covasna.

Centrul Infotrafic a transmis că accidentul de pe DN 10, din apropierea localităţii Brădet, judeţul Covasna, s-a produs din cauza unei pătrunderi pe contrasens. În accident au fost implicate două autovehicule, care au intrat în coliziune frontal.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.