În weekend-uri, autobuzele RATBV ar putea circula în Brașov până noaptea târziu

Autobuzele de noapte ale RTBV ar putea reapărea pe străzile Brașovului, după mulți ani de la desființarea liniilor 1N, 2N, 3N, 4N. Cursele de noapte au fost solicitate joi, în ședința de plen a Consiliul Local Brașov, alesul local Adrian Oprică (PNL), care a afirmat că a discutat acest subiect cu cei din conducerea RATBV. 

Conform propunerii consilierului local liberal, cursele de noapte ar urma să fie introduse în zilele de vineri, sâmbătă și în sărbătorile legale. „În prezent, în cursul săptămânii, ultimele curse pleacă din Livada Poștei la ora 23.30, iar în zilele de sâmbătă și duminică la ora 22,30. Propunerea mea este ca pentru anumite anumite linii, care asigură legătura între Livada Poștei și cartiere, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, programul de funcționare să fie prelungit până la ora 2.00 sau 2.30”, a declarat Oprică. 

Chiar dacă alesul local nu a anunțat ce linii sunt vizate de prelungirea programului, dacă măsura se va aplica, până noaptea târziu ar putea circula autobuzele de pe liniile 1 (Livada Poștei-Triaj), 2 (Livada Poștei – Rulmentul), 4 (Livada Poștei – Gară), 5 (Livada Poștei – Stadionul Municipal), 6 (Livada Poștei – Saturn), 17 (Livada Poștei – Noua), 28 (Livada Poștei – zona nouă din Bartolomeu), 31 (Livada Poștei – Valea Cetății). 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.