FOTO. 200 de oameni prostestează la Brașov: „În ’89 s-a murit pentru libertate, nu pentru amnistia și grațierea lui Dragnea“

Aproximativ 200 de oameni s-au adunat sâmbătă seara în fața Prefecturii Brașov, pentru a protesta împotriva ordonanței de urgență pentru amnistia și grațierea unor condamnați penali.

Oamenii afișează un banner pe care se poate cuvintele „Justiție“, „Locuri de muncă“, „Spitale“, „Autostrăzi“, „Europa“ sunt tăiate, iar singurele cuvinte vizibile și scrise cu roșu sunt „Amnistie“ și „Grațiere“. 

Unul dintre protestatari poartă o pancardă cu mesajul „În ’89 s-a murit pentru libertate, nu pentru amnistia și grațierea lui Dragnea“, iar un altul, a venit cu o mască de gaze, lansând mesajul că „Nu am uitat ce s-a întâmplat au făcut pe 10 august“, cu referire la modul violent în care Jandarmeria a tratat mitingul din vară de la București, folosind gaze lacrimogene. 

În această seară, în fața Prefecturii s-au putut auzi scandări precum „Pacat, pacat de sângele vărsat“și „Data viitoare mergem la votare“.

Grupul a ajuns în această seară și în Piața Sfatului, pentru a protesta în fața sediului partidului de guvernământ, PSD. Acolo s-au auzit scandări precum „Toată lumea cere, fără gratiere/ Toată lumea știe, fără amnistie“. 

În jurul orei 20, protestul s-a terminat, fără incidente.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.