Primăria Brașov dă 1 milion de lei pentru un nou studiu de trafic. Documentul va sta la baza viitoarelor investiții în infrastructura rutieră

Primăria Brașov actualizează studiul de trafic realizat în 2010. Documentul, care este estimat la 996.000 de lei cu TVA inclus, va fi valabil încă zece ani de acum încolo. Consultantul care va câștiga acest contract va avea la dispoziție 12 luni pentru a preda Primăriei Brașov, contractul integral.

Studiul de trafic va conține informațiile care vor sta la baza deciziilor privind dimensionarea intersecțiilor din oraș, dar și o evaluare a consturilor de fluidizare a traficului. De asemenea, studiul va cuprinde și o analiză actualizată a emisiilor de noxe pe marile bulevarde din oraș, precum și o analiză a duratei de deplasare prin oraș în condiții de trafic urban și restricții rutiere.

 Documentul va cuprinde studii pe diferite zone din oraș, care prezintă unele specificități, astfel:

  • Studiu de trafic pentru zona Prund-Șchei – documentul va trebui să fie realizat în 3 luni și jumătate;
  • Studiu de trafic pentru zona Centrul Nou, cu străzile Mihail Kogălniceanu, Zizinului, Hărmanului – documentul va trebui să fie realizat în 5 luni;
  • Studiu de trafic pentru zona Tractorul – documentul va trebui să fie realizat în 6 luni;

Precedentul studiu de trafic pentru municipiul Brașov a fost realizat în 2010. Documentul a stat la baza unor investiții în infrastructură, de la sensurile giratorii de la intersecția Zizinului – bld. Saturn – bld. Vlahuță, la Pasajul Independenței, strada Zaharia Stancu (drumul Coresi) și drumul de sud-est, din zona comercială Astra, de la ieșirea spre Săcele.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.