Primăria Brașov, obligată să-și extindă sistemul antiincendiu

Primăria Brașov investește peste 300.000 de lei pentru extinderea sistemului de detecție și alarmare la incendiu în sediul său de pe bulevardul Eroilor.

Investiția este estimată la 319.999 de lei cu TVA, iar oferte pentru realizarea amenajărilor necesare la clădirea Primăriei sunt așteptate până la data de 12 decembrie, extinderea sistemului urmând să fie făcută până la 31 decembrie 2018.

Lucrările au fost dispuse în urma unor exerciții de evacuare în caz de incendiu,  făcute în 2017 și 2018. Potrivit caietului de sarcini care însoțește anunțul de licitație, intervențiile care se vor face până la sfîrșitul anului constau în instalarea unei centrale de detecție-semnalizare, compatibilă cu sistemul de alertare deja existent în sediul primăriei. Noul sistem va avea senzori de detecție a temperaturilor, detectoare de gaz și dispozitive de detecție a incendiilor cu infraroșu. Tot cu această ocazie se va instala și un sistem care să funcționeze fără întreruperi sau defecțiuni în condiții de maximă eficiență 24 de ore din 24 de ore. În acest moment, în sediul Primăriei Brașov există un sistem de detectare și alertare la incendii cu 22 de senzori optici și trei butoane manuale de incendiu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.