Propunerea Ministerului Sănătății: noul spital al Brașovului va fi construit de primărie. De dotări se va ocupa ministerul și primăria

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, s-a întâlnit ieri cu primarul George Scripcaru, pentru a discuta cu reprezentanții Primăriei despre proiectul Spitalului Clinic Regional de Urgență. Discuțiile au avut loc în contextul în care astăzi, la Primăria Brașov vor veni specialiștii Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare pentru a pune la punct detaliile parteneriatului în vederea construirii unității sanitare.

„În timpul discuţiilor cu reprezentanții BERD se va stabili cadrul de parteneriat între Ministerul Sănătăţii şi Primăria Braşov, absolute necesar pentru realizarea proiectului. Cu alte cuvinte, spitalul ar urma să fie construit de Primăria Braşov. Dotările ar urma să fie asigurate de Ministerul Sănătăţii, în parteneriat cu Primăria Braşov”, a anunțat Sorina Pintea.   

Ea a precizat că demersurile privind construirea spitalului de la Braşov „lucrurile merg foarte repede, există dorinţă din partea comunităţii locale. Ca şi documentaţie , Spitalul Clinic Regional Braşov este cam pe acelaşi palier ca şi cele trei spitale regionale finanţate din fonduri europene”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.