Transport metropolitan cu RATBV, din acest an și pe ruta Brașov-Prejmer

Transportul metropolitan cu autobuzele RATBV ar putea ajunge în cursul acestui an şi la Prejmer, după ce administraţia locală din această comună a început procedurile de necesare. Pentru început, consilierii locali din această comună vor aproba hotărârea de delegare a studiului de oportunitate privind înfiinţarea unei linii RATBV care să asigure legătura cu Braşovul, acesta fiind primul pas pentru introducerea rutei. 



 

Preşedintele Consiliului de Administraţie al RATBV, George Cornea, a precizat că acest studiu va fi realizat de Asociaţia Metropolitană de Dezvoltare Durabilă a Transportului Public (AMDDTP) Braşov, care va propune şi ruta. Ulterior, aceste documente vor fi supuse aprobării Consiliului Local Prejmer dar şi Consiliului Local Braşov.

„Este posibil ca linia Braşov-Prejmer să devină funcţională începând cu data de 1 iulie 2019”, a anunţat preşedintele Consiliului de Administraţie al RATBV.

Reamintim că din 1 ianuarie, ruta Braşov-Cristian este deservită de autobuzele RATBV care circulă pe linia 110, iar de la 1 iulie 2019, mijloacele de transport în comun ale operatorului braşovean vor ajunge şi la Ghimbav, Sânpetru și Bod. 

1 Comentariu

  1. RatBv cont sa-și bată joc de oameni!! Ruta 110, Bv -Cristian , are pe harta stație pe Ioan Clopoțel , in fata la Losa, in realitate, nu opreste. Cum mâna dracu nu ești in stare sa faci o stație acolo pentru f mulți oameni, dar sa pui pe harta ca ai stație și pe program ca nu ai!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.