Corona primeşte duminică, vizita echipei CSM Slatina

Foto: Sabin Malisevschi

Corona Braşov întâlneşte duminică de la ora 17.30, la Sala Sporturilor „D. P Colibaşi“ CSM Slatina ocupanta locului 10 în clasamentul Ligii Naţionale de Handbal. Corona vine după o întrângere în deplasare, pe terenul campioanei CSM Bucureşti  unde consideră că nu putea emite pretenţii, mai ales în condiţiile în care au lipsit patru jucătoare importante – Eliza Buceschi, Laura Chiper, Larisa Tămaş şi Ekaterina Vetkova.

Tehnicianul Coronei a spus că în acest moment, pentru echipa lui este este foarte important ca meciul de duminică, de pe teren propriu cu CSM Slatina să fie unul bun, iar jucătoarele „să nu se culce pe o ureche”.

Ion Crăciun: „Acum important este să ne concentrăm pe jocul care urmează cu CSM Slatina, o partidă care poate fi dificilă dacă ne culcăm pe o ureche aşa cum am mai făcut-o. Trebuie să fim foarte concentraţi şi să facem un joc bun. CSM Slatina va veni, cu siguranţă, să se bată pentru puncte, pentru că vor să stea cât mai departe de zona periculoasă a clasamentului”.

Ion Crăciun speră ca pentru jocul de duminică să aibă apte cât mai multe jucătoarele din cele care au fost indisponibile. „Sper ca pentru acest meci să reuşim să recuperăm măcar o parte dintre jucătoarele care au fost în recupare şi să începem să câştigăm, pentru că orice victorie pe care ne-o trecem în cont  dă alt moral echipei şi va face să abordăm cu mai multă încredere meciurile care vor urma”.


Partida cu CSM Slatina se va juca de la ora 17.30 în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” din Braşov. Preţul biletelor este de 15 lei, la tribuna I şi 10 lei la tribuna II.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.