Un candidat din Braşov pe lista Alianţei „2020 USR PLUS“ pentru Alegerile Europarlamentare

Braşovul va avea un reprezentant pe lista Alianţei „2020 USR PLUS“, pentru alegerile europarmanetare. Este vorba despre Naomi Reniuţ Ursoiu, membru fondator USR Braşov şi vicepreşedinte al filialei judeţene care se află pe locul 11. După cursa internă a USR pentru desemnarea candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, Naomi Reniuţ Ursoiu s-a clasat pe locul 6, iar în urma stabilirii unei liste comune cu PLUS, cu paritate de 1:1, reprezentanta Braşovului a ajuns pe poziţia 11.

„Vreau să schimbăm părerea negativă pe care unii români o au despre instituţiile UE, ale statului român şi despre funcţionarii publici în general. Vreau să le demonstrăm românilor că putem avea funcţionari care respectă legea, acţionează transparent, îşi consulta cetăţenii şi acţionează în interesul lor, utilizează eficient resursele publice, sunt responsabili şi integri. Acesta este spiritul democraţiei europene, acesta este spiritul în care voi acţiona şi eu”, a spus Naomi Reniuţ Ursoiu.

USR şi PLUS au decis sâmbătă, după întâlnirea Comitetului Politic USR şi a Consiliului Naţional PLUS, ca cele două partide să formeze alianţa „2020 USR PLUS” pentru a candida împreună, pe liste comune, la viitoarele alegeri europarlamentare. Comitetul Politic al USR, format din preşedinţii filialelor judeţene, parlamentari, membrii Biroului Naţional şi liderii grupurilor de consilieri, s-a aflat în dezbateri pe parcursul întregii zile de sâmbătă, din partea filialei USR Braşov, fiind prezenţi la aceasta întâlnire preşedintele filialei judeţene, Ambrozie Irineu Darau, cei doi parlamentari, deputatul Tudor Benga şi senatorul Allen Coliban, precum şi Ovidiu Paraschivescu, membru în Comisia Naţională de Arbitraj.  

„USR şi PLUS au luat o decizie istorică. În alegerile europarlamentare, vom merge în formula câştigătoare: Alianţa 2020 USR PLUS. Vom lupta pentru a fi prima forţa politicaă a ţării şi pentru a reforma ireversibil întreaga clasă politică. Invităm toţi oamenii cinstiţi şi dornici de un viitor mai bun să vina alături de noi, pentru a construi împreună România copiilor noştri“, a spus Ambrozie Irineu Darău, preşedintele USR Braşov.



 

USR şi PLUS au decis sâmbătă, 2 februarie, după întâlnirea Comitetului Politic USR și a Consiliului Național PLUS, ca cele două partide să formeze alianța “2020 USR PLUS” pentru a candida împreună, pe liste comune, la viitoarele alegeri europarlamentare care vor avea loc pe data de 26 mai 2019.

La ora 20:20, Comitetul Politic al USR a decis să susțină alianța 2020 USR PLUS. Alianța care va readuce România în Europa și alternativa pe care toată România o așteaptă, iar prin această alianță am arătat ceea ce românii așteaptă de mult timp: înțelepciune și maturitate. Este pasul necesar pentru viitorul țării noastre. Pentru că oamenii decenți, oamenii cinstiți, oamenii care vor o Românie Fără Penali au cu cine să voteze. Și acest lucru se datorează celor două partide. De astăzi, USR și PLUS sunt o alianță, sunt alternativa de care România are atât de mare nevoie”, a declarat președintele USR, Dan Barna

Astăzi, cu sprijinul celor care cred în noi, putem spune că se naște principala forță de opoziție modernă din România. Principala forță de opoziție care poate să preia guvernarea și să ofere un proiect pentru țara noastră. Asta am construit astăzi. Un proiect pentru țara noastră, de data asta românii au cu cine să voteze, au pentru cine să se bată și sunt convins că împreună vom reuși să facem mai mult decât să-i dăm la o parte pe cei care duc România la faliment. În următorii 10 ani vom reconstrui România și o vom duce acolo unde îi este locul”, a transmis președintele PLUS, Dacian Cioloș



 

Iată care sunt primii 15 candidaţi din partea Alianţei 2020 USR PLUS:

  1. Dacian Cioloş (PLUS)
  2. Cristian Ghinea (USR Sector 3)
  3. Dragoş Pîslaru (PLUS)
  4. Clotilde Armand (USR Sector 1)
  5. Dragoş Tudorache (PLUS)
  6. Nicolae Ştefănuţă (USR Sibiu)
  7. Vlad Botoş (USR Arad)
  8. Ramona Strugariu (PLUS)
  9. Vlad Gheorghe (USR Sector 6)
  10. Alin Mituţă (PLUS)
  11. Naomi Reniuţ Ursoiu (USR Braşov)
  12. Valeriu Nicolae (PLUS)
  13. Oana Ţoiu (PLUS)
  14. Radu Ghelmez (USR Diaspora)
  15. Liviu Iolu (PLUS)

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.