Răsturnare de situație în USR. Candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov a fost schimbat în ultima clipă

Filiala  Brașov a USR va propune un nou candidat pentru conducerea Consiliului Județean Brașov. Dacă până acum, USR  îl anunțase pe Paul Ciocan pentru acest loc, el a fost înlocuit după o sesiune de alegeri interne din cadrul partidului, se pare că din cauza lipsei sale de implicare în pregătirea alegerilor din iunie. 

Listele finale de candidaţi ale Alianței 2020 vor fi anunţate după discuţiile cu partenerii de la PLUS Braşov, care la rândul lor au făcut ultimele „reglaje”.

Opţiunea pentru candidatura lui Tudor Benga la preşedinţia CJ din partea Alianţei USR-PLUS pare însă unanim acceptată de cei doi parteneri.

Pe de altă parte, surse din partid au confirmat că, la USR Braşov, după ce s-au refăcut alegerile interne pentru propunerile de candidaţi la locale, lista pentru CJ a suferit și ea unele modificări vizibile, față de forma inițială, în care era deschisă de Marian Spiridon.

Reamintim că USR Braşov îl anunţase în luna octombrie 2019 drept candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean pe Paul Ciocan, fost și la Pro Democraţia Braşov. Noile evaluări şi sondaje au impus însă unele reglări ale listelor de candidaţi, în principal în funcţie de opţiunile electoratului.  

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.