FOTO. Stâlp RATBV, pus la pământ de un șofer care a încercat să evite un pieton

Traficul rutier a fost dat peste cap în această seară, ce un șofer a intrat într-un stâlp al RATBV, pe care pe care l-a pus la pământ.



După accident, jumătate din stradă a fost blocată, iar din cauza firelor de la rețeaua de alimentare a troleibuzelor căzute, exista riscul de electrocutare. În zonă au ajuns și polițiștii locali, pentru a dirija circulația. „Polițiștii locali  au anunțat incidentul la RATBV”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Brașov, Anca Lăutaru. 

Pe de altă parte, imediat după accident, purtătorul de cuvânt al RATBV, Silviu Ștefan, a anunțat că troleibuzele de pe linia 7 au fost înlocuite de autobuze, iar acestea circulă pe un traseu deviat: Terminal Roman – Calea București – Zorilor – str. Carpatilor. „Colegii de la Sectia 2 Transporturi RATBV lucrează pentru degajarea drumului și refacerea rețelei. Maine se reia circulația cu troleibuze pe linia 7”, a explicat Silviu Ștefan. 



Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan, stâlpul a fost doborât de un șofer de 30 de ani, care a încercat să  evite accidentarea unui pieton ce traversa neregulamentar strada. În urma accidentului, o persoană a fost rănită, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja, anuțând că la fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD și o autospecială cu apă și spumă

Circulația s-a reluat pe strada Carpaților, în jurul orei 22.10. Stalpul a fost îndepărtat de pe carosabil, rețeaua electrică a fost ridicată, iar autobuzele de pe linia 7 iși vor reluta traseul obisnuit, a declarat putătorul se cuvânt al RATBV,  Silviu Ștefan. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.