Reacţia Coronei la articolele ce acuzau distrugerea fotbalului la ACS SR Braşov: „Protocolul nu a căzut din vina noastră sau a Municipalităţii şi e nedrept să apară acuzaţii acum“

Ca urmare a articolelor apărute în presă în ultimele zile, din care reieşea că atât clubul Corona cât şi Municipalitatea, vor să distrugă fotbalul la ACS SR Municipal Braşov, preşedintele clubului Coroan Braşov, Liviu Dragomir a declarat că este nedrept ca imaginea clubului pe care îl conduce şi a Municipalităţii, să fie afectată de nişte neadevăruri.



Liviu Dragomir: „Este foarte adevărat că la începutul acestui an, reprezentanţii ACS SR au venit către noi pentru a ne cere ajutorul şi am fost foarte aproape să semnăm un protocol.  Ulterior, însă, tot ei ne-au informat că vor aştepta până la vară, deoarece au găsit resurse de a se decurca singuri. Ba mai mult, ei au fost cei care au dat un comunicat de presă prin care anunţau că deşi am căzut de acord asupra articolelor din protocol, o eventuală reluare a discuţiilor se va întâmpla, la vară, la finalul sezonului 2018-2019. Există la noi la club, chiar şi o «minută» semnată şi de reprezentanţii lor, prin care îşi asumă aceste decizii”.

Liviu Dragomir a mai punctat că tot ce a apărut în presă la adresa Coronei şi a Municipalităţii este deplasat, în contextul în care ambele au arătat deschidere către ACS SR Municipal Braşov.



Ce se întâmplă acum nu este corect nici faţă de noi şi nici faţă de Municipalitate, iar felul în care este dat mesajul nu este real. Nu a vrut nimeni să «fure» nici o echipă şi nici o identitate, ba dimpotrivă am vrut ca împreună cu ei să redăm Braşovului brandul FC Braşov. Reprezentanţii ACS SR erau parte activă şi aveau reprezentare atât în AGA cât şi în Consiliul Director. Am acceptat  mare parte din condiţiile impuse de ei, Singurul lucru «impus» de Corona a fost ca ei să nu aibă singuri putere de decizia pe banii investiţţi de către Municipalitate. Vorbim de bani publici şi de nişte proceduri impuse de lege, care trebuie urmate”.



Conducătorul clubului braşovean a mai adăugat că indiferent de ce se va întâmpla, la secţia de fotbal a clubului Corona, strategia este aceeaşi ca şi la celelalte sporturi, şi anume de a creşte sportivi pentru Braşov.  

Noi am mai spus-o şi o repetăm de fiecare dată dacă este nevoie. La Corona strategia este de a avea pepinieră proprie la fiecare secţie, aceasta fiind cea mai sănătoasă metodă de a ajunge la performanţă. Urmăm toţi paşii naturali de a creşte sportivi iar rezultatele pe care juniorii crescuţi la Corona le obţin stau dovadă că această cale este corectă. Nu s-a pus problema să forţăm lucrurile cu orice preţ, pentru a avea o echipă de seniori la acest moment. Dacă acest lucru se întâmpla era bine pentru fotbalul braşovean, dar nerealizându-se, nu înseamnă că fotbalul braşovean nu poate creşte în continuare aşa cum facem noi la Corona şi cum fac multe alte cluburi din oraş”.



Aceste declaraţii ale preşedintelui Corona Braşov vin după ce cu o zi înainte, o stire publicată de gsp.ro a arătat că „Suporterii ies în stradă după ce au aflat ce plan are primarul George Scripcaru“, fără ca textul să fie asumat de cineva sau ca declaraţiile preluate să aibă şi o sursă, alta decât cea „acoperită“ a Gazetei. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.