Spitalul Județean Brașov va trece la încălzirea în sistem centralizat. Conducta de alimentare va porni de la nodul de pe strada Brândușelor

Spitalul Clinic Judeţean de Urgență Braşov va trece de anul viitor la sistemul centralizat de termoficare, ceea ce ar reduce costurile pentru încălzirea unității sanitare cu 29%.
 


 
Vicepreședintele Consiliului Județean Brașov Adrian Gabor a precizat că în această perioadă să poartă discuții în acest sens între Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov și Serviciul Public Local de Termoficare Brașov. 
Agentul termic pentru spital ar urma să fie livrat de la  unitatea de producţie care are motoare termice în sistem de cogenerare (produce şi energie electrică). Ca sursă de rezervă se va folosi   CT 2 Hărman – Zizin, dar va fi menţinută şi centrala termică a spitalului, care va fi utiliată dacă primele două surse cedează.   
 


 
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov ar urma să fie racordat  la încălzirea centralizată în cursul anului viitor, după ce va fi încheiat contractul și se vor realiza unele lucrări, inclusiv la nodul principal de pe strada Brânduşelor, la care va fi racordat spitalul.   

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.