Copil cu trotineta, lovit pe trecerea de pietoni de la Primărie

Serviciul Județean de Ambulanță a intervenit, în jurul prânzului pentru a acorda primul ajutor unui copil, care a fost lovit de un autoturism, în zona Primăriei Brașov. 



Din primele informații, copilul care se deplasa cu trotineta, a fost lovit în zona trecerii de pietoni de la colțul Primăriei (spre Hotelul Capitol), de către o mașină care voia să iasă spre Bulevardul Eroilor.  Incidentul s-a produs în jurul orei 11.50. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan, este vorba despre un băiat în vârstă de 13 ani, care a fost surprins și accidentat pe trecere, de către un autoturism.  El a fost preluat de Ambulanţă şi dus la Spitalul Clinic de Copii pentru îngrijiri suplimentare. Şoferul, un bărbat de 35 de ani, a fost testat cu alcoltestul, rezultatul fiind zero. 

Accidentul de azi de pe trecerea de pietoni, într-o zonă în care traficul nu permite viteze mari pentru autoturisme, pune din nou în discuţie şi modul în care skateboar-erii, bicicliştii sau persoanele care se deplasează cu trotineta se raportează la drumuri şi la zonele pe care le împart cu şoferii. În mod normal, şi aceşti participanţi la trafic au obligaţia de a traversa trecerile de pietoni în mers şi, la fel ca orice pieton, după o temeinică asigurare în prealabil.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.