FOTO. O femeie din Steagu a amenințat că se aruncă de la etaj. Negociatorii au ținut-o de vorbă ore în șir, până când alpiniștii ISU Brașov au ajuns la ea

Vineri, 10 mai, a fost o zi mai mult decât încărcată pentru pompierii de la ISU și pentru colegii lor de la Poliție, Jandarmerie și de la SMURD. Ei au negociat timp de aproape patru ore cu o femeie care amenința că se va arunca de la balconul apartamentului său de la etajul VIII.



 

Incindentul s-a produs pe bulevardul Saturn, în zona Complexului Orizont, acolo unde în jurul prânzului s-au deplasat un echipaj SMURD și două echipe de alpiniști de intervenție, pentru a o împiedica pe femeia de 60 de ani să se arunce de la etaj.  

A fost nevoie de mai multe ore de negocieri și de o intervenție a unei echipe a Inspectoratului pentru Situații de Urgență, cu alpliniști, care au coborât pe geam până în apartamentul femeii și au împiedicat-o să facă un gest nesăbuit.

„O femeie de aproximativ 60 de ani amenința că se aruncă de la etajul 8 al unui bloc din municipiul Brașov. Din fericire, intervenția promptă a echipelor de alpiniști, sprijiniți și de polițiștii și jandarmii sosiți la locul intervenției, a făcut posibilă evitarea unei tragedii. Alpiniștii au reușit să pătrundă în imobil pe geam, au ajuns la victimă reușind să o calmeze, ulterior aceștia au predat-o unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Brașov ce a transport-o la spital“, au spus reprezentanții ISU Brașov, după această intervenție. 

Deocamdată nu se știe ce a determinat-o pe femeie să facă acest gest care a pus pe jar autoritățile.

(Foto: ISU Brașov)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.