Incendiu la un apartament din Codlea. O persoană şi-a pierdut viaţa

Foto arhiva

O persoană şi-a pierdut viaţa azi într-un incendiu care a izbucnit la un apartament din municipiul Codlea. Salvatorii au intervenit cu o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Codlea, secondată de o autoscară, o specială cu instalaţie de hidroperforare şi o ambulanţă SMURD.

UPDATE: Persoana decedată în apartamentul din Codlea este un bărbat de 77 de ani care locuia singur. Pompierii au stins focul și au observat că salteaua pe care dormea bărbatul era complet arsă. Astfel, deși încă se lucrează la identificarea sursei incendiului, una dintre ipoteze este aceea că focul a pornit de la o țigară aprinsă.

**

Primii care au ajuns la faţa locului au fost pompierii din Codlea, care au constatat că focul a pornit la un apartament de la etajul II al blocului de locuinţe. După lichidarea incendiului, în apartament a fost descoperită o persoană decedată.

Focul nu s-a extins și la alte locuinte. Deocamdată, cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire, au anunţat autorităţile.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.