FOTO&VIDEO. Primarul Brașovului a venit la secție cu bicicleta și a votat pentru „dezvoltarea orașului cu fonduri europene”

Primarul Brașovului, George Scricparu, a venit și de această dată la secția de vot nr. 1 de la Seminarul Teologic, cu bicicleta, după ce a făcut o plimbare Pietrele lui Solomon, dis de dimineata. 



Edilul sa ajuns la sectia de votare in jurul orei 11.20 si a stat de vorba si cu cativa vecini de cartier, avand în vedere ca a fost nevoit să stea cateva minute la coada.

 

După ce a pus buletinul în urnă, edilul sune că a votat pentru că România să trimită oameni competenți în Parlamentul European și ca Brașovul sa se dezvolte cu fonduri europene. 

„Am votat europarlamentari din România,  care să susțină tara noastră în Parlamentul European. Am votat pentru parlamentari care sa sprijine proiectele de dezvoltare ale municipiului și județului Brașov pe care le avem pe axele de finantare europeana.  Acești parlamentari nu trebuie sa uite ca reprezinta tara noastră și Brașovul”,  a declarat Scripcaru.  

De asemenea,  primarul a votat și la referendum.  „Votez de când ma știu,  la toate scrutinele”, a declarat primarul. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.