Bărbat strivit de tractor, într-o pădure din comuna Hârseni

Un bărbat în vârstă de 37 de ani și-a găsit sfârșitul duminică, într-o zonă forestieră din satul Sebeș din Hârseni, după ce a fost prins sub un tractorul care s-a răsturnat. 



 

Bărbatul, șofer al utilajului, era originar din Sibiu.

Departamentul Făgăraș al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov a fost solicitat ieri să intervină în satul Sebeș, la amiază, cu un echipaj de descarcerare și o autospecială cu apă și spumă, pentru a-l scoate de sub tractor pe șoferul prins. La fața locului a ajuns și un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Brașov.

 

Conform subcomisarului Ionuț Marin, reprezentant IJP Brașov, apelul prin care a fost semnalată situația a veni la aproximativ 18.45. „Din primele date, în pădurea din apropierea satului Sebeș, comuna Hârseni, un muncitor s-ar fi răsturnat cu un utilaj  de pe drumul forestier în albia unui pârâu. Colegii din cadrul Poliției Făgăraș sunt la fața locului pentru a cerceta împrejurările producerii evenimentului”, a explicat sursa citată.



 

Ajunși la fața locului, reprezentanții ISU au constatat că șoferul prins sub tractorul răsturnat pe drumul forestier a decedat. În acest caz, cel mai probabil a fost vorba despre o manevrare greșită a utilajului condus de bărbatul de 37 de ani, pe un drum forestier greu practicabil, care trecea în zona albiei unui pârâu.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.