Școlile din Brașov trec la catalogul electronic. Prămăria Brașov plătește 130.000 lei pentru implementarea sistemului

Primăria Brașov a semnat cu firma brașoveană SC Royalbit SRL un contract în pentru implementarea platformei online „NoteInCatalog”, prin care părinții părinții pot afla în timp real notele și absențele copiilor. Sistemul costă 130.000 lei, fără TVA și va fi implementat în toate școlile din Brașov.



Conform documentației disponibile pe platforma electronică de achiziții publice, beneficiari ai platformei vor fi profesorii, directorii, părinții, dar și Primăria Brașov.

Astfel, profesorii vor putea încărca în timp real notele și absențele elevilor în aplicație, dar vor putea verifica și evoluția școlară a unor elevi. De asemenea, această aplicație îi va ajuta pe dascăli să pregătească rapoartele. Nu în ultimul rând, prin această aplicație, profesorii vor putea comunica mai ușor cu părinții.

De cealaltă parte, părinții vor putea vedea de pe telefoanele inteligente care au sisteme de operare dispozitivele Android și iPhone  notele și absențele copiilor lor și vor putea ține legătura cu profesorii.



Datele încărcate în această aplicație vor putea fi accesate și de Primăria Brașov.  Astfel, municipalitatea va putea verifica absențele elevilor, iar în baza acestor situații vor putea derula mai ușor procedurile privind acordarea abonamentelor gratuite. Totodată, Primăria va avea acces și la alte rapoarte generate de aplicație, printre care numărul de exmatriculări sau numărul de elevi care obțin anumite medii.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.