Centrul Regional de Diagnostic și Tratament Oncologic din Brașov a ieşit din insolvenţă

Companiile Onco Card și Onco Card Invest, parte din grupul cu același nume, coordonatoarele Centrului Regional de Diagnostic și Tratament Oncologic din Brașov, și-au încheiat procesul de reorganizare sub coordonarea Filialei Brașov a CITR. Cele două societăți operatoare de servicii medicale destinate pacienților cu nevoi oncologice ies din insolvență în urma unui proces de reorganizare structurat pe nevoile complementare ale celor două afaceri.

Conform datelor financiare, atât Onco Card cât și Onco Card Invest au respectat și au reușit să plătească anticipat sumele stabilite în planul de reorganizare, ieșind din insolvență cu un an înainte de termenul previzionat.  

Cele două companii înregistrau la intrarea în reorganizare datorii curente în valoare de aproximativ 2,8 milioane de lei, lucru care astăzi, la ieșirea din insolvență, nu se mai întâmplă. Totodată, atât Onco Card, cât și Onco Card Invest înregistrează EBITDA cumulat pozitiv pe perioada reorganizării.

Centrului Regional de Diagnostic și Tratament Oncologic din Brașov este cea mai mare unitate medicală cu profil oncologic din Centrul României și una dintre cele mai moderne din Europa Centrală şi de Est.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.