FOTO. Al doilea accident de planor din acest an. Pilotul a scăpat cu viață

Un echipaj SMURD intervine în jurul orei 18.00 în zona aerodromului de la Sânpetru, acolo unde un planor a ratat aterizarea. 

În urca accidentului a rezultat o victimă, care este conştientă, dar încarcerată, spun reprezentanții Inspectoratului pentru situații de Urgență Brașov.

 

Potrivit realitatea.net, care citează ISU Brasov, s-au deplasat la faţa locului un echipaj SMURD, altul pentru descarcerare şi unul cu apă şi spumă.

UPDATE ora 19.50. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov,  Marius Leonte,  pacientul a fost adus la spital cu plăgi faciale multiple. De asemenea,  pilotul avea contuzie toracică și abdominală, dar și o fractură,  prima estimare fiind ca nu a fost afectată măduva osoasă. Totodată, pacientul prezenta și o contuzie la peroneu”. Se așteaptă rezultatul de la computerul tomograf,  pentru a vedea dacă are și leziuni craniene.  Pacientul va fi internat la terapie intensivă”, a anunțat Leonte. 

Acesta este al doilea accident de planor produs anul acesta în județul Brașov.  Primul s-a produs în primăvara,  când un planor decolat de la Sânpetru a aterizat forțat într-un lan de porumb. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.