Corpul de control al ministrului Sănătății, după vizita la Spitalul Județean Brașov: câteva felicitări și o amendă

Corpul de control al ministrului Sănătății, venit în vizită la UPU a Spitalului Județean Brașov in noaptea de miercuri spre joi, s-a arătat mulțumit se modul în care unitatea îndeplinește planul de prevenire și raportare a infecțiilor nozocomiale.

 

„In urma controlului nocturn efectuat în UPU SCJU de către inspectorii ministerului s-au constatat următoarele: amendă data de DSP brasov pentru o depozitare incorectă a deșeurilor temporare datorată lipsei de spatiu in conditiile in care UPU își desfăsoară activitatea.Felicitari însă pentru planurile de risc implementate in depistarea si combaterea infecțiilor nozocomiale care au spus că nu le-au găsit în foarte multe spitale din tara. Mă refer la raportarea corectă a acestor infecții”, a spus Marius Leonte, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

Controlul a avut loc miercurinspre joi in jurul orei 3 dimineața.

 

Potrivit vicepreşedintelui CJ, Adrian Gabor, în urma controlului nu au fost găsite nereguli grave şi că, în general, spitalul se află într-o stare bună. 

„Din informaţiile pe care le deţin, nu au fost găsitw nereguli grave”, a spus vicepresedintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Gabor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.