FOTO&VIDEO. Constructorul capătului de autostradă Râșnov – Cristian a trecut la programul de noapte

Firma care lucrează la capătul de autostradă Râșnov – Cristian vrea cu orice preț să termine lucrările anul acesta, astfel că acum se lucrează și în timpul nopții. Deocamdată se mai lucrează la terasamente. 


 

Lucrările la capătul de autostradă Cristian-Râșnov au început în luna mai acestui, constructor fiind compania românească Alpenside. Potrivit contractului, segmentul de autostradă ar trebui să fie gata la sfârșitul anului 2020. 

Pentru acest proiect, Ministerul Transporturilor a obținut o finanțare europeană în valoare de 200 milioane de lei, iar contractul de lucrări este de 118 milioane de lei (140 milioane lei cu tot cu TVA). În primăvară, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunța că diferența dintre suma primită de la Uniunea Europeană și valoarea contractată (adică 60 milioane lei) va fi folosită pentru plata unei „prime de mobilizare permanentă”. 

 Lotul 5 al Autostrăzii Comarnic – Braşov, respectiv zona dintre Râşnov şi Cristian, are o lungime de 6,3 kilometri + 3,7 kilometri de drum naţional cu patru benzi şi separatoare de sens.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.