FOTO&VIDEO. Irina Rimes, vis împlinit la Brașov! Artista pregătește „un show complet, pentru cei care vin să asculte“, la Cerbul de Aur

Irina Rimes va reveni la Brașov săptămâna viitoare, pentru un nou concert după cel susținut în urmă cu aproape o lună, tot în Piața Sfatului, pe scena fEstivalului de Carte și Muzică Libris. De data aceasta, artista din Republica Moldova va urca pe scena „Cerbului de Aur“, pe 23 august, împlinindu-și astfel un vis din copilărie: acela de a cânta la acest festival. 

 

„Când eram micuţă, după ce ne făcea băiţă, mama ne înfăşura în prosoape albe şi ne aşeza în faţa televizorului. Şi, într-un astfel de moment, când mă uitam la Cerbul de Aur, am spus: Mama, mama, iaca, eu când am să cresc mare, am să cânt pe scena aia! Lucrul acesta mi-a rămas în minte, devenind un fel de vis nespus… Aşa că, atunci când am fost sunată şi întrebată: ai vrea să vii la Cerbul de Aur, am răspuns imediat: DAAA! Visam să fiu acolo, indiferent că voi fi concurent sau invitat!“, a mărturisit Irina Rimes atunci când a fost întrebată cum a primit propunerea de a susţine un recital pe scena din Piaţa Sfatului, la singurul Festival Internaţional de interpretare din România.

Irina Rimes va susține recitalul de la „Cerbul de Aur“ în a doua zi de festival, pe 23 august, cu o zi după ce își va sărbători aniversarea de 28 de ani și spune că a pregătit un show complet, „pentru cei care vin să asculte“. 

 

„Voi cânta piesele cunoscute de toată lumea, dar voi aduce şi unele de pe noul meu album, „Cosmos”, care încă nu a fost lansat pe YouTube, ci doar pe platformele de muzică. Sunt piese în care am încredere, le iubesc foarte mult şi de aceea le voi lansa pe 23 august, ţinând cont că pe 22 este ziua mea. Va fi o toamnă foarte plină pentru mine şi echipa mea, dar toată lumea aşteaptă Cerbul de Aur. Pentru acest moment am pregătit un proiect de la A la Z, aşa cum se întâmplă de fiecare dată cu prezenţa noastră pe o mare scenă. (…) Am urmărit şi am văzut cum se întâmplă lucrurile la Cerbul de Aur, am fost acolo anul trecut când a cântat Damian Drăghici, care a adus un show senzaţional, special pregătit pentru Braşov. Aveam liber în acea zi şi doream foarte mult să îl ascult live. Aşa că, am fost în Piaţă şi am alergat peste tot ca o zvârlugă, să văd cum se aude în toate colţurile, dacă sunetul e ok. Mi-a plăcut mult – nu neapărat vibe-ul, ci faptul că lumea vine şi ascultă. Mi-a plăcut că nu eşti obligat să cânţi pentru ca lumea să danseze, să se distreze, ci pentru ca lumea să asculte. Aşa că, am creat un show pentru cei care vin să asculte“, a dezvăluit Irina Rimes. 

 

Festivalul „Cerbul de Aur“ are loc, în acest an, în perioada 22 – 25 august, iar organizatorii anunță o ediție completă, pentru toate gusturile, cu ritm dar şi romantică! Pe scena din Piaţa Sfatului vor urca Ronan Keating, Emeli Sandé, Ştefan Bănică, Irina Rimes, Corina Chiriac. 

Cei 12 artişti din concurs vor performa în prima şi a doua zi a Festivalului, joi şi vineri, 22 şi 23 august, pentru ca sâmbătă să aflăm câştigătorii premiilor în valoare totală de 55 de mii de euro. Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical. 

 

Pentru cele patru zile ale evenimentului, organizatorii au pus la dispoziţie mai multe categorii de bilete, cu preţuri începând de la 70 de lei. Acestea sunt disponibile pe Eventim.ro (https://www.eventim.ro/ro/bilete/cerbul-de-aur-2019-brasov-piata-sfatului-529987/event.html), UPC.ro şi în reţeaua magazinelor partenere: Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Cărtureşti, Diverta şi Humanitas. De asemenea, biletele se pot cumpăra şi de la casele de bilete Eventim din Cluj – în cadrul Iulius Mall şi din Bucureşti – în cadrul Cinema PRO. 

Evenimentul, susținut de Primăria Brașov și Consiliul Județean Brașov, va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.