Incendiu la o casă din Săcele, în această dimineață

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov a avut o intervenție dificilă în această dimineață, la Săcele, unde o casă a luat foc. A fost nevoie de 3 autospeciale cu apă și spumă pentru a stinge incendiul, alături de echipajele ISU Brașov intervenind și voluntarii Serviciului local de situații de urgență de la Săcele. La intervenție a participat și un echipaj medical care a acordat asistență pentru două persoane care au suferit atac de panică, nefiind nevoie de transport la spital.Potrivit ISU, intervenția a vut loc între orele 3.30 – 5.30, la o casă de pe strada General Drăgulina nr. 60. 

În urma incendiului au ars acoperișul centralei termice-aproximativ 12 metri pătrați, acoperișul unei magazii-aproximativ 30 mp, acoperișul mansardei-aproximativ 30 mp, mobilierul din două camere, instalația electrică a mansardei și aparatura electrocasnică.

Sursa probabilă de aprindere a fost efectul termic al curentului electric, iar împrejurarea determinanta-aparate electrocasnice lăsate sub tensiune, au precizat reprezentanții ISU Brașov. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.