Şeful Serviciului Public de Evidenţa Persoanelor Făgăraş, prins la volan sub influenţa băuturilor alcoolice

Un bărbat de 52 de ani a fost suprins ieri, în plină zi, pe o stradă din Făgăraş, conducând maşina sub influenţa băuturilor alcoolice. După ce a fost oprit în trafic şi testat cu etilotestul, rezultatul a fost unul de dosar penal: 1,05mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Potrivit făgărasultău.ro, şoferul ar fi chiar şeful Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor Făgăraș, Lucian Gheorghe Gavrilă, numit în funcţie în toamna anului trecut. Pentru fapta lui, bărbatul s-a ales cu dosar penal, după cum a precizat IJP Braşov.  

„La data de 27 august 2019, în jurul orei 13.,00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de52 ani care a condus un autoturism pe str. Tăbăcari din municipiul Făgăraș, județul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cu ocazia testării conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului  în aerul expirat, rezultatul a fost 1,05 mg/l alcool pur, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.”, conform IPJ Brașov. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.