Trafic restricționat pe DN1, în zona localității Ghimbav. După un an, drumul intră din nou la „plombat“

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov (DRDP) anunță că după ora 20.00 traficul va fi restricționat pe DN1, în zona localității Ghimbav, pentru intervenții de reparație și întreținere a carosabilului. 

Două din cele 4 benzi vor fi închise, iar circulația se va desfășura pe celelalte două care vor rămâne operaționale.   Lucrările se vor desfășura toată noaptea, până la terminarea lor, au anunțat eprezentanții DRDP Brașov.



Pe aceeași porțiune a DRDP, lucrări de reparații s-au desfășurat și în urmă cu un an, când au fost plombate mai multe drumuri naționale care trec prin județul Brașov, printre care și DN1, în zona Brașov - Ghimbav - Codlea. Plombele nu au ținut prea mult, șoferii care fac zilnic acest traseu atrăgând atenția că există gropi mari pe carosabil, în zona primei și celei de a doua treceri de pietoni de pe DN1 din Ghimbav, care foarte ușor ar putea crea probleme dacă nu sunt observate pe parcursul nopții. 



DN1 a avut, de asemenea, unele restricții de circulație, în această vară. În luna iunie, DRDP a montat separatoare de sens pe drumul public, între Ghimbav și Codlea. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.