Viorica „lovește” din nou: „Ura va fi însoțită de solidaritate”. Agerpres a încercat să retușeze gafa

Aflată la Mănăstirea Putna, unde a participat la slujba de Sfânta Maria, Viorica Dăncilă s-a încurcat iar în cuvinte. Astfel, întrebată de reporteri cu ce gânduri pleacă de la Putna, Viorica Dăncilă a declarat: „Cu foarte multă liniște și încredere că oamenii au credință și se roagă pentru binele poporului român, că ura va fi însoțită de solidaritate… ”.

 

Gafa premierului a fost difuzată de DIGI 24. 

 Declarația Vioricăi Dăncilă a fost „retușată” ulterior, astfel că  Agerpres a publicat următoarea declarație: „Mă bucur foarte mult să fiu la Putna la această mare sărbătoare, cu gânduri bune, cu dorinţa de a aduce mai multă solidaritate şi mai puţină ură între români. Cred că acest lucru ar trebui să ne dorim toţi care vrem binele acestei ţări. Şi cred că, măcar atunci când vin sărbătorile, am putea fi mai buni şi am putea lăsa deoparte lucrurile care ne despart şi să vedem lucrurile care ne unesc (…) Cred că dacă toţi am merge şi ne-am ruga şi am fi mai buni, cred că şi societatea ar fi mult mai unită, nu ar fi aşa de divizată”. 

 

Gafe celebre: „douăzeci-douăzeci ”,  „reducem democrația”, „imunoglobină”

Mandatul de premier al Vioricăi Dăncilă este „presărat” de gafe de exprimare. Ea a devenit celebră pentru „20-20” în loc de 2020. „Tot astăzi adoptăm în perspectiva Euro douăzeci-douăzeci şi hotărârea Guvernului”, a declarat premierul într-o ședință de Guvern. De asemenea, tot în timpul unei ședințe de Guvern, ea a spus de şase ori „imunoglobină” în loc de „imunoglobulină”,  asta în condițiile în care citea de pe foi.   

„Putem spune, pe scurt, că reducem democrația… reducem birocraţia”, a spus Viorica Dăncilă într-o altă ședință de Guvern. 

Într-o conferință de presă, Viorica Dăncilă a fost întrebată dacă îi este frică de o plângere penală. Prim-ministrul a răspuns: „Orice om îi este teamă de o plângere penală”.

 

În Parlament, când s-a dezbătut o moțiune de cenzură, Viorica Dăncilă a anunțat că „majorările de preţuri s-au diminuat”. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.