Brașoveanul George Cățean, destituit de la Ministerul Agriculturii. Un alt subsecretar de stat propus de USR PLUS Brașov la Educație a fost pus și el pe liber

Brașoveanul George Cățean a fost eliberat din funcția de secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în urma unei decizii semnate aseară de prim-ministrul Florin Cîțu. 

Cățean, membru al USR PLUS Brașov, a fost pus pe liber împreună cu alți secretari de stat, subsecretari de stat și consilieri de stat, după ce ieri dimineață, ministrii din partidul său și-au depus demisiile și au ieșit de la Guvernare, anunțînd și depunerea unei moțiuni de cenzură. 

George Cățean, unul dintre fermierii de succes din județul Brașov, fusese numit secretar de stat în luna februarie. Planul lui la Minister era acela de a modernizara agricultura, în trei etape și de a echilibra balanța dintre producător și comerciant. (Detalii AICI)

Un al doilea membru al USR PLUS Brașov, Tudor-Ionuț Oprea, (ultimul coordonator al PLUS Brașov, înainte de fuziunea cu USR) a fost eliberat și el din funcția de subsecretar de stat la Ministerul Educației. El fusese numit în luna mai și avea printre atribuții digitalizarea educației. 

Premierul Florin Cîțu a semnat ieri decizii de eliberare din funcție pentru 26 de secretari de stat, subsecretari și consilieri de stat – personal din aparatul propriu al vicepremierului, de la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, dar şi de la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni. Deciziile au fost publicate aseară în Monitorul Oficial.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.