FOTO. Cele două treceri de pietoni din zona Primăriei Brașov au fost desființate. A apărut, în schimb, zebra semaforizată de la Casa Căsătoriilor, promisă de mai mulți ani

Fosta zebra din colțul Primăriei

Cele două treceri de pietoni de pe strada Iuliu Maniu, din zona Primăriei Brașov, au fost desființate, în locul lor apărând o nouă zebră, ce leagă Casa Căsătoriilor și Liceul de Muzică „Tudor Ciortea“. 

Trcerea de pietoni de la Liceul de Muzică a fost anunțată în urmă cu mai bine de un an dar a intrat în funcțiune abia zi. Zebra a fost desenată și semaforizată deja, lucrările fiind finalizate ăn cursul nopții trecute.

În luna iulie, reprezentanții municipalității au montat stâlpii de iluminat pentru această zebră și anunțau că „în scurt timp“ o vor pune în funcțiune, ștergându-le pe celelalte două din apropiere, respectiv de la colțul Primăriei, spre Parcul Central și din față de la Direcția generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. Aceasta din urmă a fost desființată, nu doar pentru ă se afla prea aproape de cea de la colțul parcului, dar și pentru că s-a constatat că se află într-o zonă de curbă, în care vizibilitatea șoferilor este mai mică, ceea ce reprezintă un risc pentru siguranța pietonilor care traversează. 

Desființarea celor două zebre, anunțată în urmă cu mai bine de un an, s-a întâmplat abia acum, amenajarea fiind legată, cel mai probabil, și de momentul de început al anului școlar. 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.