FOTO. O fetiță a murit, iar femeia de 74 de ani care o însoțea este grav rănită, în urma unui grav accident la Bod

Accidentul care a avut loc în această după-amiază la Bod, în care au fost implicați doi copii și o femeie care îi însoțea, s-a soldat cu decesul unuia dintre copiii care mergea pe trotuar.  Din primele date, se pare că victima decedată este o fetiță în vârstă de 8 ani.  

UPDATE 19.15 – femeia care îi însoțea pe cei doi copii a fost adusă cu un traumatism cranio-cerebral la Spitalul Județean Brașov și cu mai multe traumatisme toracice și de membre. Din păcate, medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe nu au mai putut face nimic pentru ea. 



Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, subcomisar Alina Ivan, cei doi copii și femeia care îi însoțea mergeau pe trotuar când au fost loviți de o autoutilitară condusă de un bărbat de 69 de ani. Mașina, care rula pe DJ112A a fost scăpată de sub control, i-a lovit din plin pe cei trei și apoi s-a oprit într-un stâlp de pe marginea drumului. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa alcoolului. 

Cele două victime care au supravieţuit accidentului sunt grav rănite și au fost preluate de echipaje medicale, pentru a fi transportate la spital. Poliţiştii fac cercetări, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.