FOTO&VIDEO. Accident cu opt victime între Ghimbav și Cristian

Un accident rutier grav a avut loc, ieri la ieşirea din Cristian spre municipiul Braşov. În accident au fost implicate trei autoturisme.  Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, agent de poliţie Nadia Olaru, în urma impactului au rezultat 8 victime, pentru una dintre acestea fiind declarat decesul de către echipajul medical sosit la fața locului. Șase persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat pentru unul dintre conducătorii auto rezultatul a fost 0,38 mg/l.
 Reprezentantul ISU Brașov, Ciprian Sfreja, a declarat pentru mytex.ro că persoana care a decedat în accident era o tânără de 25 de ani. Celelalte 6 persoane au fost transportate la spital, iar o a 8-a a refuzat să fie dusă la spital. 

Un bărbat de 42 ani prezenta fractură la claviculă, alt bărbat (34 de ani) avea traumatism la arcadă și dureri la coloană, un tânăr de 21 de ani avea traumatism cranio-facial și escoriații la membrele inferioare și superioare, altul (22 ani) – traumatism cranio-cerebral și plăgi frontale. Alt băiat, de 20 de ani, acuza dureri toracice.
A șasea victimă transportată la spital, un tânăr de 21 ani, avea fractură la tibie. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.