Restaurantul japonez de pe str. Michael Weiss riscă o amendă de 30.000 de lei de la Protecția Consumatorilor

Restaurantul japonez de pe str. Michael Weiss riscă o amendă de 30.000 de lei de la Protecția Consumatorilor, care a descins vineri în local găsind nereguli grave în bucătărie

Printre aceste nereguli sunt o plită împrovizată dar și produse expirate și chiar mucegăite găsite în frigider și ouă ținur în condiții improprii, după cum a precizat șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Brașov, Sorin Susanu.

Pentru că în ziua controlului, la fața locului nu a fost găsit niciun administrator sau reprezentant al patronilor, CRCP le-a făcut acestora „invitația“ oficială de a se prezenta la sediul instituției a doua zi, cu mai multe documente.

Susanu spune însă că acest lucru nu s-a întâmplat. Pentru neregulile depistate în bucătăria restaurantului poate fi aplicată o amendă maximă de 30.000 de lei iar sancțiunile pot merge până la închiderea localului. 

Deși nu s-a prezentat încă la CRCP Brașov cu documentele solicitate, patronul restaurantului a declarat, citat de stirileprotv.ro, că de când a deschis localul, nu a servit niciodată clienții cu mâncare stricată și că acele produse găsite de comisiarii de la Protecția Consumatorilor, în bucătărie, erau pentru angajați. De asemenea, borcanele cu termenul de valabilitate expirat au fost doar uitate acolo.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.