Tupeu maxim pe străzile din Brașov. Șofer băut, fără permis și cu o mașină fără plăcuțe de înmatriculare

Un tânăr de 26 de ani a fost reținut noaptea trecută de polițiștii rutieri, în timpul unui control de rutină în zona Făget. Oprindu-l în trafic, pentru că era va volanul unei mașini fără plăcuțe de înmatriculare, polițiștii au constatat că tânărul, originar din Feldioara, nu avea nici permis de conducere, și în plus, se afla și sub influența băuturilor alcoolice. 

„Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au oprit în trafic, pe str. Aurel Vlaicu din mun. Brașov, un autovehicul care nu avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare. Polițiștii au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat în vârstă de 26 ani, din localitatea Feldioara. Cu ocazia verificărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și „conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.