Ce s-a întâmplat cu eleva de la Săcele care și-a umilit și și-a amenințat profesoara, în fața întregii clase

Inspectoratul Școlar al Județului Brașov a anunțat că au fost luate măsuri drastice împotriva elevei de la Liceul „Victori Jinga“ din Săcele, care și-a umilit profesoara, chiar în clasă, amenințând-o pe ritmuri de manele. 



Conducerea școlii a dezaprobt și condamnat ferm acest comportament care contravine prevederilor Statutului Elevului OMENCS 4742/10.08.2016 și ale Regulamentului Intern al unităţii şcolare menţionate. Prin încălcarea Art. 24, alin.2 al Regulamentului Intern, eleva a folosit telefonul mobil în timpul orei, denigrând și prejudiciind grav atât imaginea doamnei profesor, cât și a instituției școlare. Ca urmare a abaterii disciplinare săvârșite, s-au întrunit Comisia de disciplină și Consiliul profesoral al clasei respective și s-a hotărât mutarea disciplinară a elevei la o clasă paralelă și scăderea notei la purtare la 4. Sancțiunea propusă a fost aprobată în Consiliul de Administrație al Liceului Tehnologic Victor Jinga Săcele“, se arată într-o precizare transmisă de IȘJ Brașov. 

Săptămâna trecută, pe social media a apărut o filmare publicată de o elevă de la Liceul Tehnologic „Victor Jinga“ , în care aceasta își umilește profesoara. În înregistrare se vede cum eleva se ridică din bancă, merge după profesoară în faţa clasei şi începe să-i cânte versuri dintr-o manea, amenințând-o.

Profesoara încearcă să o potolească pe elevă, însă fără succes, fata continuând să cânte, să râdă şi să-şi bată joc de femeie, de faţă cu restul colegilor. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.