Corona și-a trecut în cont o victorie muncită cu U Cluj

Handbalistele Coronei au câştigat cu 33-30 (19-14) meciul cu Universitatea Cluj. Echipa antrenată de Ion Crăciun, Marius Novanc şi Gică Anton a început bine jocul şi a condus chiar şi la şapte goluri diferenţă, însă momentele de uşoară relaxare în apărare dar şi ratările avute au făcut ca echipa Clujului să se apropie periculos pe final de meci chiar şi la un gol. Gruparea Braşovului a strâns însă rapid răndurile şia reuşit să îşi treacă în cont o victorie importantă în economia clasamentului.
Pentru Corona au marcat: Tîrcă 9, Pavicevic 6, Neagu 6, Gomes 4, Ciuciulete 3, Buceschi 2, Bazaliu 2, Bucur 1.

Declaraţii după meci:
Ion Crăciun (antrenor Corona): Am început bine dar din nefericire faptul că nu am avut toată echipa împreună o perioadă bună, a contat azi. Încerc acum să omogenizez grupul, să le integrez pe cele care au jucat mai puţin, iar asta ne poate da peste cap, pentru că tinereţea uneori joacă feste. Acum şi ele au văzut că în echipă joci atunci când eşti pregătit să intri, nu poate echipa să sufere pentru că cineva nu e în mână, cineva nu se simte bine sau cineva are încă probleme de pus la punct. Sperăm să trecem de asta şi, în primul rând, ele să înţeleagă unde au probleme pe care trebuie să le depăşească. Pe de altă parte, nu poţi ţine vârf de formă atât de mult timp, dar de asta sunt mai mulţi jucători la o echipă, să îi poţi schimba, să îi poţi simţi care este mai bine să intre în teren şi să joace. Dar la noi, în afară de asta, avem încă jucătoare care nu au jucat deloc în meciuri oficiale. Aşa că pauza asta vine numai bine, ca să punem la punct ce mai avem .
Viktoriya Timoshenkova (Corona Braşov): A fost un pic mi greu pentru noi, dar cumva era de aşteptat pentru că deja s-a acumulat ceva oboseală după meciul din Cupa EHF după care nu am avut prea mult timp să se odihnim. Dar este bine că am câştigat şi că am luat punctele. Nu a fost neapărat o lecţie că trebuie să fim mai atente, deşi ar fi putut părea asta, fiindcă în niciun caz nu ne-am tratat de sus adversarul, ci l-am respectat cum se cuvine.

Alin Bondar (antrenor CSU Cluj Napoca): Noi am sperat de la început la puncte dar din păcate în prima repriză am avut exact acelaşi joc pe care l-am prestat în foarte multe dintre etapele de început de campionat. În repriza a doua fetele s-au mobilizat mult mai bine, au început să se lupte şi vreau să le felicit pentru asta, fiindcă au fost aproape să realizeze o surpriză.

Larissa Araujo (CSU Cluj Napoca): Ştiam că va fi un joc greu dar am muncit foarte mult şi am încercat să fim mai încrezătoare. Situaţia noastră în campionat este un pic cam nefericită acum dar suntem împreună, ne întrenăm din greu, iar azi am arătat că putem face jocuri bune. Corona este o echipă puternică, a jucat şi pe teren propriu dar cred că azi am arătat că deşi suntem la început, putem construi ceva frumos.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.