„Și bătută și cu banii luați“. Polițistul reclamat că a agresat angajata unei frizerii scapă de cercetare disciplinată. Unitatea comercială, amendată și cu dosar penal

Controlul din 4 octombrie, de la frizeria din Brașov, în timpul căruia căruia o angajată a unității a reclamat faptul că a fost agresată de unul dintre polițiști, a fost efectuat corespunzător – aceasta este concluzia anchetei efectuate de Direcția Control Intern și Direcția de Poliție Transporturi, relatează mytex.ro.  



 

„Urmare a verificărilor efectuate cu privire la imaginile apărute pe rețelele de socializare, în care o doamnă din municipiul Brașov sesizează faptul că, în timpul unei acțiuni a acestei structuri, ar fi fost agresată de un ofițer de poliție, au rezultat următoarele: La data de 4 octombrie 2019, o echipă de polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov a acționat la o unitate economică din municipiul Brașov despre care existau informații că nu eliberează bonuri fiscale pentru sumele de bani pe care clienții le achită cash. În urma activităților, societatea a fost sancționată contravențional cu amendă de 11.500 de lei, iar suma nejustificată de 744 de lei a fost confiscată. De asemenea, pentru evidențele contabile duble găsite la punctul de lucru, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală. Procesul-verbal întocmit în urma activităților a fost semnat fără obiecțiuni de administratorul firmei și de persoana care a publicat imaginile în mediul online. În urma analizării dovezilor administrate în cauză, nu au rezultate elemente care să atragă răspundere disciplinară în sarcina polițiștilor”, se arată într-un comunicat al  Poliţiei Transporturi. 

De asemenea, reprezentanţii Direcția de Poliție Transporturi au precizat că raportul controlului a fost înaintat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Brașov, pentru a analiza și dispune cu privire la oportunitatea valorificării acestuia în cadrul dosarului penal existent la această unitate de parchet. 



 

Reamintim că la începutul lunii, o femenie de 41 de ani  angajată pe post de recepționeră la un salon de frizerie, a reclamat faptul că un agent de la Poliţia Transporturi  ar fi agresat-o, în timpul unui control.  

Filmarea de la care a pornit scandalul poate fi văzută aici: 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.