Director nou la Poșta Brașov! Un lider PNL a fost „transferat” de la SC RATBV SA

Poșta Română a decis ieri, printr-o hotărâre a Consiliului de Administrație, să schimbe conducerea Regionalei de la Brașov, înlocuindu-l pe Nicu Gabriel Dragomir cu Bogdan Florin Năstase. Astfel de decizii s-au luat și la alte regionale din tară în ultima perioadă. 

Primul dintre ei, Nicu Dragomir, un vechi angajat al Poștei, va merge pe postul de directorul adjunct, în timp ce Năstase va veni la Poșta Brașov.

Năstase conducea în ultima perioadă Consiliul de Administrație al SC RATBV SA. El este membru CA, însă temporar îndeplinea funcția de președinte al CA, în condițiile în care George Cornea (cel care a câștigat prin concurs un mandat în acest post) a fost transferat pe postul de director general al RATBV. 

Deși a fost numit în fruntea Regionalei de Poștă Brașov, Bogdan Florin Năstase își poate păstra și poziția din CA RATBV, cele două nefiind incompatibile. 

Bogdan Florin Năstase este secretar general adjunct în cadrul organizației municipale a PNL Brașov. 

El a declarat pentru Monitorul Expres că decizia de a fi numit la Poștă l-ar fi luat prin surprindere și că ea ar fi fost luată de conducerea instituției, „probabil” la propunerea PNL Brașov. Ca experiență, pe lângă ultima perioadă din RATBV, Năstase a lucrat la nouă companii de transport, din 2010 până în prezent. 

Cel pe care îl înlocuiește, Nicu Gabriel Dragomir, nu a vrut să comenteze prea mult decizia, el spunând că în curând va urma, probabil, un comunicat al instituției, anuntând modificările la vârful regionalei. 

Nicu Gabriel Dragomir a fost director al Regionalei de Poșta Brașov din 2015 şi până marţi. El a început să lucreze din 1993 la Poşta Braşov ca inginer de sistem şi apoi a ocupat mai multe posturi de execuţie, coordonare şi conducere în cadrul regionalei braşovene a Poştei. Mandatul lui de director a expirat zilele trecute, iar marţi a fost numit prin decizia CA director adjunct.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.