Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, s-a stins din viață la 54 de ani

Fostul solist al trupei Compact, Leo Iorga, a murit, sâmbătă, a anunțat cântărețul și compozitorul, Adrian Ordean. Artistul avea 54 de ani și, în ultimii ani de viață, s-a luptat cu cancerul.

Cântărețul și compozitorul Adrian Ordean a anunțat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, că Leo Iorga, fostul său coleg de trupă, a murit, potrivit Mediafax.

„Acum cinci minute, colegul meu de trupă Leo Iorga a plecat spre o lume mai bună… Dumnezeu să-l ierte. Va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna”, a scris Adrian Ordean, azi, in jurul prânzului.

Leo Iorga s-a luptat mult timp cu o boală necruțătoare și în ultimul timp a fost internat la Spitalul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitală, în urma unor complicații aduse de o pneumonie care a recidivat.

Ultimul său concert a fost pe 20 septembrie, când, sfindând greutatea bolii, a părasit rezerva de spital și a venit pe scenă, la Arenele Romane. Atunci a cântat din scaunul cu rotile în care l-a condamnat ultima operație, pentru publicul împietrit de emoție, la auzul refrenului: „După ani și ani mă voi întoarce/După ani și ani sigur voi veni/ După ani și ani vom fi împreună din nou/ Primul nostru gând ne va regăsi plângând”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.