Mașină de Brașov, găurită de gloanțe, abandonată pe un câmp din Germania

Un autoturism înmatricuat în România, cu numere de Brașov, cu parbrizul găurit de gloanțe, este abandonat de aproape o lună pe marginea unei șosele din Germania. Autoturismul marca Ford, de Brașov, a fost abandonat pe marginea șoselei B101 ce leagă Freiberg de Großschirma de la jumătatea lunii octombrie. De atunci, starea mașinii s-a deteriorat și a fost vandalizată de localnici, astfel că a fost împrejmuită cu bandă de poliție, potrivit FreiePresse.
Un fermier care deține un teren în apropiere este nemulțumit de faptul că autoturismul îi blochează calea de acces și spune că a anunțat poliția să o ridice. 



 

„Geamurile sunt sparte și par găurite de gloanțe. Am informat poliția. Sunt surprins că poliția și angajații de la drumuri trec în mod regulat pe aici, dar nu fac nimic”, a declarat fermierul Gunther Zschommler pentru FreiePresse, conform hotnews.ro, care citează stirile ProTV. 

Încă nu este clar cum a ajuns autoturismul acolo, iar potrivit polițiștilor din Chemnitz, mașina nu a fost raportată furată nici în Germania și nici în România. Cu ajutorul autorităților din România, poliția germană a reușit să afle cine este proprietarul autoturismului, însă acesta nu a putut fi contactat. 



„Presupunem că vehiculul a fost lăsat pe marginea drumului pentru că proprietarul voia să scape de el”, a declarat comisarul-șef Doreen Gohler, care a refuzat să confirme dacă găurile au fost provocate de un atac armat. Autoturismul a fost ridicat vineri de autoritățile germane, care continuă ancheta în acest caz.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.