O singură ofertă pentru docmentația tehnică necesară descoperirii Canalului Timiş pe str. Castanilor

Transformarea străzii Castanilor în promenadă va intra va intra în această iarnă în etapa de pregătirii proiectului tehnic. Licitația pentru acest serviciu a fost lansată la începutul acestei luni, iar termenul de depunere a ofertelor a fost 20 noiembrie. Potrivit municipalității brașovene, pentru acest contract a fost depusă o singură ofertă, care acum este în etapa evaluării tehnice. 



Dacă oferta se va dovedi eligibilă, până la sfârşitul săptămânii viitoare municipalitatea estimează că va finaliza şi analiza financiară, apoi, dacă toate condiţiile sunt îndeplinite, se va semna contractul, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea. Termenul de realizare a proiectului tehnic şi documentaţiei aferente – inclusiv detalii de execuţie şi realizarea documentaţiei pentru obţinerea autorizaţiei de construcţie – este de maximum 60 de zile. Valoarea estimată pentru licitaţie este de 87.170,36 lei fără TVA (103.732,73 lei cu TVA). Proiectul va fi în concordanţă cu reamenajarea intersecţiei de la Ceasu’ Rău, unde este propusă amenajarea unui sens giratoriu.

În zona străzii Castanilor este propus un proiect de reamenajare, prin descoperirea cursului de apă şi transformarea malurilor într-o zonă de promenadă, cu spaţiu verde, alei, locuri de odihnă şi pistă de biciclete. Copacii existenţi nu vor fi afectaţi; doar unul va fi mutat şi vor fi plantaţi alţi doi copaci. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.