Rafalele puternice de vânt crează probleme în centrul vechi al Brașovului

Rafalele puternice de vânt din această primă parte a zilei au creat deja unele probleme în centrul vechi al Brașovului unde reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgentă au fost solicitații să intervină, prin apwluri la 112.



Înainte de prânz, un caz a apărut pe strada Politehnicii, unde tabla de pe acoperișul unei clădiri a Universitătii Transilvania s-a desprins și a fost nevoie ca pompierii să o indeparteze, pentru a evita accidente mai grave.

La această ora, perimetrul din apropierea clădirii a fost marcat, astfel încât trecătorii să nu se apropie prea mult de clădire. 



Azi este cod galben de vânt puternic ka Brașov, în prima parte a zilei. AMN a anunțat că localitățile Brașov, Zărnești, Codlea, Râșnov, Bran, Ghimbav, Moieciu, Vulcan, Cristian, Sânpetru se află sub o atenționare până la orele 15.00. Conform meteorologilor, se semnalează intensificări temporare ale vântului ce ating la rafală 55-65 km/h.

Și pentru zona de munte a județului (peste cota 1800 m) a fost emis un Cod Galben, potrivit căruia vântul poate atinge la rafală 90-100 km/h.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.