FOTO&VIDEO. Spectacol de 1 Decembrie, în centrul Brașovului. Aterizare la punct fix cu drapelul României, în fața a peste 7000 de oameni

Ceremonia de Ziua naționala a Romaniei a adunat în jur de șapte mii de persoane în centrul Brașovului. Evenimentul a debutat cu onorul prezentat de prefectul județului, Marian Rasaliu și comandantul Academiei Forțelor Aeriene Henri Coandă, gen. Gabriel Răducanu, urmată de o ceremonie religioasă și de un moment spectaculos, gustat din plin de mulțime: un salt cu parașuta cu aterizare la punct fix, în fața brașovenilor adunați la Modarom. 

Ca și anul trecut, saltul a fost executat de Cristinel Popescu, de la Aeroclubul „Iosif Silimon“ din Ghimbav, un parașutist cu peste 5000 de aterizări reușite la activ.  Cristian Popescu are 63 de ani și și-a început cariera în 1978, fiind, în prezent, unul dintre cei mai experimentați instructori din țară. 

Parașutistul a adus la sol un drapel de mari dimensiuni, în aplauzele celor prezenți, pe care l-a predat autorităților, și a dat astfel startul paradei militare de Ziua Națională a României.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.