George Scripcaru vrea un nou mandat de primar al Brașovului?

Primarul Braşovului, George Scripcaru, va candida, cel mai probabil, pentru un nou mandat.

Oficial, el nu a spus că se va înscrie în cursa pentru Primăria Braşov, dar aşa a dat de înţeles duminică, în cadrul unei emisiuni de la Europa FM.



Mai exact, edilul a fost întrebat dacă va candida pentru un nou mandat. Nu a spus nici da, nici nu însă a răspuns că mai are multe lucruri de terminat.

„Mai avem unele proiecte de finalizat. Și cred că am răspuns acestei întrebări”, a declarat primarul.



 La alegerile locale din 2016, George Scripcaru a păstrat suspansul în ceea ce priveşte candidatura, pe care şi-a anunţat-o pe ultima sută de metri. Atunci el a candidat ca independent, după ce PNL a introdus criteriile de integritate. Dacă se va înscrie în cursa pentru un nou mandat de primar, Scripcaru se va confrunta în campania electorală cu Allen Coliban (USR), Gheorge Ialomiţianu (care ar putea fi susţinut de ALDE). Pe lista posibililor candidaţi mai este Sosin Susanu (care ar putea fi susţinut de Pro România). Din partea PSD nu a fost anunţat nici un candidat, o opţiune în acest sens putând fi Lucian Pătraşcu. De asemenea, nici PNL nu şi-a anunţat un candidat, iar potrivit unor surse, nu este exclus ca liberalii să îl susţină pe George Scripcaru.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.