Săcelele intră astăzi în atmosfera de sărbătoare. Caravana lui Moș Crăciun ajunge în mai multe cartiere ale orașului

Municipiul Săcele va intra astăzi în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Astfel, începând cu ora 17.00, Caravana lui Moș Crăciun va porni de la bradul de Crăciun din cartierul Electroprecizia și va avea opriri la pomii de Crăciun din cartierele Movilei, Cernatu și Ștefan cel Mare. Copiii din Săcele care vor ajunge la Caravana lui Moş Crăciun vor primi mici cadouri. 

Caravana va ajunge în cartierul Ștefan cel Mare la ora 19.00, când va fi deschis și patinoarul artificial, cu o demonstraţie a micilor patinatori de la cluburile din Braşov. De asemenea, vor concerte de colinde, iar la final va fi un foc de artificii. La patinoar, tariful va fi de 5 lei pe serie (pentru adulţi şi copii), iar taxa de închiriere a patinelor este de 5 lei. 

Tot astăzi, în Săcele va fi aprins și iluminatul de sărbători. 

Pentru împodobirea orașului, Primăria Săcele a cheltuit 132.000 lei, în oraș fiind amenajați cinci brazi de Crăciun, doi mai mari (la Primărie și în cartierul Ștefan cel Mare) și trei mai micuți (în Electroprecizia, Movilei și Gârcini).   cu o demonstraţie a micilor patinatori de la cluburile din Braşov. De asemenea, vor concerte de colinde, iar la final va fi un foc de artificii. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.